Sportswearhouse logo
sportwearhouse-logo-wit

.

G4 Bibshorts Instinct Light Man

Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 149,50.

G4 herziet de prestaties via de “INSTINCT” bibshort, voor fietsers die technische en innovatie eisen. Een nieuwe technische ventilatie, voor warm en zeer warm weer, dankzij een geperforeerde stof van 1 mm en 2 mm aan de dijen met een lasertechniek voor een perfecte afwerking. Denk instinct, draag elegantie! Alle G4 bibshorts zijn uitgerust met de gepatenteerde G4 Pro 100 HD zeem, voor ultiem zitcomfort.

Nu korting op collectie G4! Wees er op tijd bij, want OP = OP!

Artikelnummer: g4-bibshorts-instinct-light-man Categorieën: , , , Tags: , , , , , , , , ,

Beschrijving

Fietsbroek heren: G4 Bibshorts Instinct Light Man

Momenteel aantrekkelijke korting op deze fietsbroek heren Instinct Light en op de collectie van G4.

Maar wacht niet te lang, OP = OP

Betreed de wereld van geavanceerde techniek! Volg je INSTINCT en verleg je grenzen met dit assortiment dat volledig ontworpen is voor jou, de liefhebbers van de uitzondering.

Exclusief voor veeleisende sporters die op zoek zijn naar nieuwigheid en innovatie.

Deze collectie combineert lichtheid en technische details met een gloednieuwe ketting- en inslagstof met het G4 4-way® doek. Deze lijn INSTINCT, met strak design, zorgt voor elegantie en dynamisch gedrag. Luister naar je instinct, trotseer de elementen en tem de hitte met de ventilerende short met lasersnijtechnologie. De jersey van de INSTINCT-serie die op de huid wordt gedragen, kan je begeleiden bij je grootste uitdagingen. Het past perfect op je lichaam door de rekbare stof. Dankzij de lasergeperforeerde stoffen gemaakt van een ketting- en inslagtechniek, de 4-way®-stof, de keramische inzetstof voor de basis van de koersbroek, sublieme de ultralichte “gevoelige” bretels, zal de G4 INSTINCT fietsbroek elke beweging volgen tijdens je training. Een aanwinst voor warm weer dankzij deze extreme ventilatie aan de bovenbenen!

Stof is behandeld met UV50+ maar neem de zonnecrème om rode stippen op de huid te vermijden!!!

Deze INSTINCT-lijn met strak design zorgt voor elegantie en dynamisch rijgedrag. De 7 cm witte elastiek aan de pijpen zorgt ervoor dat je ongeëvenaard blijft. Qua afwerking subliem.  G4 produceert zelf de gepatenteerde Pro HD 100 zeem waarvan de kwaliteit de erkenning van het professionele peloton waard is. Zeer gericht compressie-effect. Denk instinctief, draag de elegantie!

Kenmerken G4 Bibshorts Instinct Light Man:

Lycra® sportvezel, 4-way® stof, “gevoelige” bretels, G4 Pro PAD 100HD, UV50 + behandeling.

G4 – la performance élégante

Ontworpen in Frankrijk.
Gemaakt in Italië.

Nog meer wielerkleding in de sale

Wij hebben nog veel meer online van de collectie G4.

Of maak het jezelf gemakkelijk en ga voor de complete outfit Instinct met een aantrekkelijke korting! Maar wacht niet te lang, want op is op.

Extra informatie

Merk

G4

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “G4 Bibshorts Instinct Light Man” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ga naar de bovenkant